De vijfkoppige formatie uit Utrecht speelt covers van bekende blueslegendes zoals o.a. Stevie Ray Vaughan, Joe Bonamassa, Gary Moore, Cream, Robert Johnson, Kenny Wayne Shepherd maar ook bijvoorbeeld van The Beatles. De band speelt strak, klinkt energiek en muzikaal en is daarmee een frisse jonge toevoeging aan het Nederlandse blues circuit.

Jooske heeft een krachtige stem en zingt de blues nummers met volle energie. Vooral bij nummers als Nutbush City Limits wordt het publiek weggeblazen door de frisse en sterkte vocalen.

Dave zorgt samen met zijn Stratocaster voor de middel en hogere tonen binnen de band. Hij heeft zijn inspiratie o.a. gehaald uit gitaarhelden als John Frusciante (Red Hot Chili Peppers), John Mayer, Joe Bonamassa en Eric Clapton. Invloeden van deze mensen worden door Dave samengevoegd tot een geslaagde combinatie van blues, rock en een vleugje funk hier en daar.

Stefan zijn enthousiasme voor het drumstel en het spelen in een band is bijna net zo groot als zijn passie voor muziek. Hij probeert constant nieuwe muziek te ontdekken en daarbij vervolgens alle achtergronden van elke artiest. De lange geschiedenis van de blues en rock & roll houdt hem dan ook al jaren bezig. Zoals Ringo Starr (The Beatles) is Stefan vooral in dienst van het nummer, maar zoals Steve Jordan (Eric Clapton, John Mayer) niet bang om ruig en vies te spelen. Zijn grootste held is echter Antonie Broek (De Dijk) die strakheid, dynamiek en creativiteit combineert.

Karel is de nieuwste toevoeging aan de groep en weet met zijn strakke I-IV-V schema’s het publiek aan het dansen te krijgen. Samen met Stefan zorgt hij voor strakke en melodieuze ritmes in het blues repertoire.

Jasper kwam op een dag ongevraagd de repetitieruimte binnenlopen. Hij had geen muziekkennis maar wist wel zeer ritmisch met een bierblikje op zijn voorhoofd te timmeren. Sindsdien weet hij ook zijn zonderlinge klanken te laten resoneren met de rietjes van de harmonica en de 6 snaren van zijn Ibanez. Zijn inspiratie haalt hij naar eigen zeggen uit “de altijd aanwezige vibraties om ons heen, weetjewel”.